Taller Festa del Grafisme per a ESDAPC

(CAT)
La Festa està oberta a la participació de tots i totes, especialment els joves, els dissenyadors del futur. En aquesta edició de la Festa dedicada als activismes, per primer cop, hem organitzat un taller restringit als estudiants del Campus Llotja de l’Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques de Catalunya, un taller en la línia conceptual de la Festa.

El taller condicionarà l’alumnat a crear sobre un tema gens nou, a donar una volta més, qui sap si impossible, a un tema ja molt tractat en la nostra història cultural.

Estem acostumats a comunicar-nos amb la gent que estimem. Truquem per saber com ha anat el dia o escrivim missatges de text per trobar una data per quedar. En uns moments en què la paraula circula a tota velocitat, és fàcil deixar de parar atenció a les possibilitats del missatge que enviem.

Amb la voluntat d’enviar una targeta postal clara i concisa, reflexionarem sobre les possibilitats dels materials, improvisarem amb les eines que tinguem a mà i, si cal, ens inventarem la tècnica adient. Finalitzada la jornada dipositarem les postals a la bústia.

Subministrarem segells per a enviament nacional. Si algú vol fer un enviament internacional, cal que es porti els necessaris.

La intenció d’aquest taller és treballar amb les mans. Però l’ordinador pot funcionar com una taula de llum formidable per calcar i transferir al paper. Hi haurà un assortit de materials i eines, però tot el que porteu serà benvingut.

Des de Portbou, amb amor.

Taller Esdap

 

Taller Festa del Grafisme para ESDAPC

(CAST)
La Festa está abierta a la participación de todos y todas, especialmente a los jóvenes, los diseñadores del futuro. En esta edición dedicada a los activismos, por primera vez, hemos organizado un taller restringido a los estudiantes del Campus Llotja de la Escuela Superior de Diseño y Artes Plásticas de Cataluña, un taller en la línea conceptual de la Festa.

El taller condicionará al alumnado a crear sobre un tema nada nuevo, a dar una vuelta más, quién sabe si imposible, a un tema ya muy tratado en nuestra historia cultural.

Estamos acostumbrados a comunicarnos con la gente que amamos. Llamamos para saber cómo ha ido el día o escribimos mensajes de texto para encontrar una fecha para quedar. En unos momentos en los que la palabra circula a toda velocidad, es fácil dejar de prestar atención a las posibilidades del mensaje que enviamos.

Con la voluntad de enviar una tarjeta postal clara y concisa, reflexionaremos sobre las posibilidades de los materiales, improvisaremos con las herramientas que tengamos a mano y, en su caso, nos inventaremos la técnica adecuada. Finalizada la jornada depositaremos las postales en el buzón.

Suministraremos sellos para envío nacional. Si alguien quiere hacer un envío internacional, es necesario que se lleve los necesarios.

La intención de este taller es trabajar con las manos. Pero el ordenador puede funcionar como una mesa de luz formidable para calcar y transferir al papel. Habrá un surtido de materiales y herramientas, pero todo lo que llevéis será bienvenido.

Desde Portbou, con amor.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.