Nacho Padilla. La insistència

(CAT)
Llicenciat en Publicitat i RR.PP. per la Universitat Complutense de Madrid, on també va obtenir una Llicenciatura en Ciències de la Informació. Ha estat director creatiu de diferents agències de publicitat i cocreador del Festival Amb B de Bici.

Gràcies a ell, els Ajuntaments de Madrid (2016-2019) i Barcelona (2020-2023) van poder presumir d’una comunicació pública interessant, creativa i impactant. Va aconseguir, a les dues ciutats, crear valor de ciutat a través de la seva comunicació. També va assenyalar la necessitat de viure la ciutat i identificar quina és la història que es vol transmetre abans de poder fer una bona campaña.

Quan es planten davant els sentits comuns d’una època, de forces econòmiques de magnituds mai vistes, oligopolis granítics, règims inamovibles, inèrcies de segles, sistemes, doctrines, hiperobjectes… els activismes, les dissidències tenen alguna cosa en comú: la insistència.

Xerrada
Dissabte 5 d’octubre
A les 19:30
Sala d’actes del Centre Cívic

BakeaBakea

Cristina Daura + Nuria Úrcula
Cristina Daura + Nuria Úrcula

Diego Marmolejo + Petit Comité
Diego Marmolejo + Petit Comité

Egle Zvirblyte
Egle Zvirblyte

Koln Studio
Koln Studio

 

Nacho Padilla. La insistencia

(CAST)
Licenciado en Publicidad y RR.PP. por la Universidad Complutense de Madrid, donde también obtuvo una Licenciatura en Ciencias de la Información. Ha sido director creativo de diferentes agencias de publicidad y co-creador del Festival Con B de Bici.

Gracias a él, los Ayuntamientos de Madrid (2016-2019) y Barcelona (2020-2023) pudieron presumir de una comunicación pública interesante, creativa e impactante. Consiguió, en ambas ciudades, crear valor de ciudad a través de su comunicación. También señalo la necesidad de vivir la ciudad e identificar cuál es la historia que se quiere transmitir antes de poder hacer una buena campaña.

Cuando se plantan ante los sentidos comunes de una época, de fuerzas económicas de magnitudes nunca vistas, oligopolios graníticos, regímenes inamovibles, inercias de siglos, sistemas, doctrinas, hiperobjetos… los activismos, las disidencias, tienen algo en común: la insistencia.

Charla
Sábado 5 de octubre
A las 19:30
Sala de actos del Centro Cívico

Koln Studio
Koln Studio

Mercedes deBellard
Mercedes de Bellard

Putos Modernos
Putos Modernos

Yinseng
Yinseng

@nchpdll